Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ائتلاف الوطنیه و نخست‌وزیر اسبق عراق خواستار ازسرگیری روند برگزاری جلسات پارلمان کشورش برای انتخاب رئیس جمهور و نخست‌وزیر شد. در همین حال، رئیس ائتلاف "النصر" نیز از جریان صدر و چارچوب هماهنگی شیعیان خواست که برای انجام اصلاحات در عراق با یکدیگر همکاری کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الفرات نیوز، ایاد علاوی، رئیس ائتلاف الوطنیه و نخست‌وزیر اسبق عراق در سخنانی در واکنش به تحولات و بن بست سیاسی این کشور اظهار کرد: ما از سال ۲۰۱۰ همیشه خواستار گفت‌وگوی ملی بوده‌ایم؛ چراکه آن را راه‌حل بحران‌ها و غلبه بر هرج‌ومرج و می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما همچنین خواستار تشکیل شورای عالی سیاست‌های راهبردی بوده‌ایم و اکنون نیز خواستار تشکیل "شورای حکما" هستیم، اما متأسفانه به درخواست ما پاسخ نداده‌اند.

علاوی ادامه داد: وی افزود: بنابراین، تنها راه موجود احترام به زمان بندی قانون اساسی با برگزاری جلسات پارلمان در هر نقطه از عراق با حضور رئیس شورای عالی قضایی و رئیس دادگاه فدرال برای انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت است، دولتی که زمینه برگزاری انتخابات زودهنگام را فراهم کند.

وی همچنین گفت: در غیر این صورت وضعیت بدتر خواهد شد و عواقب ناگواری را به همراه خواهد داشت و ما تنها می‌توانیم نسبت به پیامدها و خطرات مرحله فعلی کشور هشدار دهیم.

از سوی دیگر، حیدر العبادی، رئیس ائتلاف "النصر"، با انتشار بیانیه‌ای از حامیان جریان صدر و چارچوب هماهنگی شیعیان عراق خواست که با همکاری یکدیگر برای اصلاح اوضاع و خدمت به شهروندان و مبارزه با فساد و مفسدان حتی اگر از نزدیکانشان باشند تلاش کنند.

وی گفت: ما خواستار دولت عدالت و خدمت هستیم، معیشت و مصلحت و امنیت شهروندان را محدود نکنید.

العبادی همچنین از معترضان خواست که از اموال و اماکن دولتی و خصوصی فاصله بگیرند.

از حدود ۱۰ ماه گذشته یعنی پس از اعلام نتایج انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، بحران سیاسی در این کشور ادامه دارد و روند تشکیل دولت متوقف شده و شاهد بن بست سیاسی است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایاد علاوی حيدر العبادي بن بست سیاسی در عراق رئیس ائتلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا

کشورهای اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس که به عنوان کشورهای بی طرف معروف هستند با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین مایلند تبادلات منظم و تقویت مناسبات با ناتو را در دستورکار قرار دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "کوریر"، کشورهای اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین مایلند تبادلات منظم و فرصت شرکت در تمرینات اضافی با ناتو را داشته باشند.

به این ترتیب اتریش به همراه ایرلند، مالت و سوئیس خواهان تشدید تبادلات با ائتلاف نظامی ناتو هستند. روزنامه دی پرسه گزارش داد که این چهار کشور بی طرف نامه متناظری را در ماه دسامبر به این ائتلاف نظامی ارسال کردند. این روزنامه نوشت با توجه به جنگ روسیه در اوکراین، مشارکت با این ائتلاف از اهمیت فزاینده‌ای برای این کشورها برخوردار است.

در این نامه آمده است: وضعیت در این قاره به شدت بدتر شده و بی ثبات است. به همین دلیل است که ما اکنون می خواهیم همکاری با ناتو را تقویت کنیم. به خصوص وقتی صحبت از «ارزش‌های مشترک» می‌شود، اتریش، مالت، ایرلند و سوئیس «نزدیک‌ترین شرکای ناتو» هستند.

این نامه "non-paper" که در پایان سال گذشته به این ائتلاف نظامی ارسال شد حاوی پیشنهادات بسیار مشخصی در مورد چگونگی پیشرفت همکاری است. در این نامه آمده است: این کشورها WEP4 تمایل دارند تبادلات منظم داشته باشد و فرصتی برای شرکت در تمرینات اضافی داشته باشد. آنها همچنین خواهان دسترسی ممتاز به اسناد و اطلاعات ناتو "بر اساس اعتماد متقابل" و توافق نامه های امنیتی موجود، بر اساس گزارش ها هستند. WEP4 همچنین به طور خاص خواهان افزایش تبادل اطلاعات است.

وزارت خارجه اتریش همکاری WEP4 را با این ائتلاف نظامی این طور توضیح داد که بی طرفی به تنهایی امنیت ایجاد نمی کند، اما پیوستن به ناتو «البته موضوعی نیست».

حزب افراطی آزادی اتریش در دولت ائتلافی از این طرح دولت فدرال انتقاد کرد. فولکر رایفنبرگر، سخنگوی دفاعی این حزب FPÖ در یک برنامه تلویزیونی گفت: ÖVP و سبزها بیش از پیش بدون شرمندگی بر روی لغو بی طرفی اتریش کار می کنند. به گفته وی تمایل به تشدید همکاری ها، از جمله دسترسی به اسناد و اطلاعات ناتو، "نقض بی طرفی همیشگی و یک بازی خطرناک برای کشور ما" است.

اتریش از فوریه 1995 به عنوان بخشی از "مشارکت برای صلح" (PfP) با ناتو همکاری می کند. اتریش همچنین یکی از بزرگترین مشارکت کنندگان نیرو در ماموریت KFOR به رهبری ناتو در کوزوو است.

سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • رهامی: اگر از بالا پیام رسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • تماس تلفنی «هنیه» و «السودانی»
  • تماس تلفنی هنیه با السودانی/ تقدیر حماس از مواضع عراق
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • چین و فرانسه تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شدند
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد