Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال تظاهرات جمعه حامیان چارچوب هماهنگی شیعیان عراق، رهبر ائتلاف "دولت قانون" در سخنانی خواستار گفت‌وگو برای خروج از بن‌بست سیاسی در این کشور شد. در همین حال، دبیرکل عصائب اهل الحق نیز خواستار برگزاری جلسات پارلمان شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، نوری المالکی، رهبر ائتلاف "دولت قانون" در بیانیه‌ای در واکنش به تظاهرات جمعه حامیان چارچوب هماهنگی شیعیان عراق اظهار کرد: توده‌های ملت عراق با شرکت در تظاهرات، همگی برای دفاع از مشروعیت کشور و حمایت از دستگاه‌های قانون‌گذاری و قضایی ایفای نقش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تظاهرات حامیان چارچوب هماهنگی شیعیان عراق پیامی را به همه تشکل‌های سیاسی در عراق ارسال کرد که همگی برای عبور از بحران به سخن مشترک (گفت‌وگو) روی بیاورند.

المالکی تاکید کرد: عبور از بحران، تعطیلی روند تشکیل دولت جدید و پارلمان تشکیل شده طبق قانون اساسی را پایان می‌دهد و موانع بر سر برگزاری جلسات پارلمان را کنار می‌گذارد.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که حامیان چارچوب هماهنگی شیعیان عراق، ساعاتی پس از برگزاری نماز جمعه طرفداران جریان صدر در نزدیکی یکی از دروازه‌های منطقه سبز در مرکز بغداد، پایتخت عراق و همچنین نینوا و بصره تظاهرات کردند.

در همین حال، قیس الخزعلی، دبیرکل عصائب اهل الحق عراق نیز در واکنش به این تظاهرات اظهار کرد: امروز شما قلب عراقی‌ها و شهید ابومهدی المهندس، نایب رئیس حشد شعبی را شاد کردید. شهید المهندس وقتی می‌بیند فرزندانش با شجاعت و آگاهی از عراق و منافع مردم و دولت دفاع می‌کنند، خوشحال می‌شود.

وی افزود: امروز ثابت کردید که مردمانی آگاه و منسجم هستید و ما با شما عهد می‌بندیم که راه سازندگی و دفاع از کشور و همچنین تسریع در روند تشکیل دولت برای ارائه خدمات را ادامه دهیم.

الخزعلی در بخش دیگری از اظهاراتش خواستار ازسرگیری روند برگزاری جلسات پارلمان عراق برای بررسی مسائل مختلف و در رأس آنها پرونده بودجه عراق شد.

تظاهرات روز جمعه دومین تظاهراتی است که جریان صدر و چارچوب هماهنگی پس از یورش حامیان صدر به منطقه سبز در ۳۰ ژوئیه در اعتراض به نامزدی محمد شیاع السودانی برای نخست وزیری برگزار می‌کنند.

از حدود ۱۰ ماه گذشته یعنی پس از اعلام نتایج انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، بحران سیاسی در این کشور ادامه دارد و روند تشکیل دولت متوقف شده و شاهد بن بست سیاسی است.

 انتخابات ماه اکتبر ۲۰۲۱ انتخاباتی زودهنگام پس از موج بی‌سابقه اعتراضات در عراق در پاییز ۲۰۱۹ بود که در آن معترضان فساد اداری را محکوم کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تظاهرات عراق نوري المالكي حامیان چارچوب هماهنگی شیعیان عراق جلسات پارلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»

تعدادی از نماینده های کویتی از عدم توجه به منافع کشورشان در پروژه موسوم به جاده توسعه ناخرسند هستند و انتظار داشتند که بجای بندر «فاو»، بندر «مبارک» به عنوان مبدا این کوریدور مدنظر قرار بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تعدادی از نماینده های مجلس کویت از عدم حضور کشورشان در پروژه "جاده توسعه" ناراضی هستند و باور دارند که عقب ماندن از طرح های عمرانی ناشی از مشکلات سیاسی داخلی است.  

 

.

 

کویت در سالهای اخیر همواره درگیر اختلافات سیاسی بود و کشمکش دولت و مجلس دلیل این امر بود و مجلس کویت توجه ویژه ای را برای بازبینی در تخصیص بودجه عمرانی برای اجرای پروژه بندر مبارک در رقابت با فاو عراق مدنظر قرار داده است. 

توسعه بندر فاو در عراق نقش کلیدی در پروژه جاده توسعه دارد تا بتواند نقطه اتصال خلیج فارس به بندر مرسین ترکیه در مدیترانه شود و این درحالی است که بندر فاو در خور عبدالله قرار دارد و عراق و کویت درباره این مناطق هم اختلاف سرزمینی دارند. 

کویتی ها در شبکه های اجتماعی از نادیده گرفته شدن منافع شان توسط ترکیه در این پروژه ناراحت هستند و این درحالی است که روابط اقتصادی، سیاسی و نظامی گسترده ای میان دو کشور وجود دارد.

در همین راستا هم اکنون امیر کویت راهی آنکارا شده تا با رجب طیب اردوغان دیدار نماید. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید عتباتی به سرعت بخشیدن به روند تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی 
  • تماس تلفنی «هنیه» و «السودانی»
  • واگذاری زمین به ۷۰ هزار مشمول جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن در کشور
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • دباغ : در سفر بارزانی درباره هماهنگی‌های امنیتی رایزنی شد
  • حامیان فلسطین در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند+ فیلم
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها